8 νηπιαγωγεία του δήμου Ορεστιάδας “αγκαλιάστηκαν” από την Ένωση “Μαζί για το παιδί”

Μια ευχάριστη κίνηση ξανά έκανε η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία βοήθησε για να γίνει η καθημερινότητα των μικρών μας φίλων πιο ευχάριστη και πιο δραστήρια!

Συγκεκριμένα για τρίτη συνεχή χρονιά υλοποιείται με επιτυχία το πρόγραμμα χορηγίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» με τίτλο «Παρέμβαση για την Υγεία & την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές», αγκαλιάζοντας και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες στα παιδιά των ακριτικών σχολείων του Δήμου Ορεστιάδας.

Στο πλαίσιο της δωρεάς η Ένωση κάλυψε ανάγκες υλικοτεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού, όπως παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, διαδραστικούς πίνακες, βιβλία, κ.α.  στα σχολεία: 1ο Νηπιαγωγείο, 7ο Νηπιαγωγείο, 9ο Νηπιαγωγείο, 10ο Νηπιαγωγείο, 11ο Νηπιαγωγείο και  Νηπιαγωγεία Πύργου, Λεπτής και Βύσσας.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μαυρίδης ανέφερε: «Είμαστε ευγνώμονες για πολλοστή φορά στη Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς αγκαλιάζει τα παιδιά του Δήμου μας, ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία και αναβαθμίζοντας το εκπαιδευτικό περιβάλλον των μαθητών μας, με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς. Το συνεχές ενδιαφέρον και η ανιδιοτελή ευαισθησία της Ένωσης, δημιουργούν ίσες ευκαιρίες και σχέσεις εμπιστοσύνης, που στηρίζουν ηθικά τους κατοίκους του ακριτικού Δήμου Ορεστιάδας».

{Πηγή δημοσίευσης: http://www.e-evros.gr/, 21/9/2021}