Τι συζήτησε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πραγματοποίησε εχθές ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδας Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Πασχάλης Συριτούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Μπόγδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Φιλοζωίας Θεόδωρος Βουρδόλης, συζητήθηκαν από κοινού θέματα που αφορούν στη φύλαξη των συνόρων ιδιαίτερα στο τμήμα που αναλογεί στα όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επιβεβαιώνοντας το αίσθημα ασφάλειας.

Επίσης, τέθηκε στον Υπουργό το ζήτημα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με την ανέγερση νέου σύγχρονου και λειτουργικού κτιρίου σε έκταση πλησίον των ορίων του πολεοδομικού ιστού της πόλης, γεγονός που θα συμβάλλει πρωτίστως στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης.

Τέλος συζητήθηκε το πλαίσιο υλοποίησης των εξετάσεων των νέων 400 επιτυχόντων Συνοριοφυλάκων που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Φώτης Κοσμάς, μετά και από σχετικό έγγραφο αίτημα που είχε υποβάλλει στις 16.03.2020 στο Γενικό Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Βουρδόλης.

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 28/5/2020}