Συνάντηση και προτάσεις για δημιουργικές δράσεις στην αυλή του ΠΑΣ Αντίκα !

O ΠΑΣ Αντίκας ανοίγει την αυλή του αυτό το καλοκαίρι για την υλοποίηση και την φιλοξενία δράσεων. Αναζητάμε καλλιτεχνικές προτάσεις δημιουργών, οι οποίοι, ανεξαρτήτως καλλιτεχνικής ιδιότητας, δραστηριοποιούνται στα όρια του θεάτρου, του χορού, της μουσικής, της περφόρμανς, των εικαστικών και των υβριδικών συνδυασμών τους. Στόχος μας η αυλή μας να αποτελέσει έναν χώρο ελεύθερης έκφρασης και προβληματισμού έναν τόπο καλλιτεχνικής δημιουργίας, ένα σημείο συνάντησης των ανθρώπων της πόλης.

Ζούμε σ ένα κόσμο σε διαρκή κρίση, κλιματική αλλαγή, βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών, καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων, επιδημιολογικές πανδημίες. Με φόντο τα κοινωνικο-πολιτικά δεδομένα που αφορούν το παρόν και το μέλλον μας μας ενδιαφέρει να μιλήσουμε για όλα αυτά εξερευνώντας από κοινού νέες ιδέες που θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή μας! Σκοπός μας είναι μέσα από τις ανοιχτές συνελεύσεις να θίξουμε και να συζητήσουμε κοινωνικά θέματα και θέματα που αφορούν την πόλη μας!

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις όπως και η διάθεση για δημιουργία και για αυτό προσκαλούμε όλους τους καλλιτέχνες, συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και όλους τους ανήσυχους την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 20:00 στη συνέλευση του συλλόγου!

ΥΓ: Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί λόγω Covid19, θα επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο μόνο μέχρι να καλυφθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός των ατόμων!

{Πηγή δημοσίευσης: https://xanthi2.gr/, 16/6/2020}