Στα «όπλα» οι αγρότες των Φερών αν δεν αλλάξει χωροθέτηση ο Φράχτης

Θέσεις μάχης ετοιμάζονται να λάβουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Φερών στον Έβρο, αν δεν αλλάξει μερικώς χωροθέτηση ο Φράχτης που υψώνεται στην περιοχή του Δέλτα του ποταμού Έβρου.

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Σύλλογος του Δ. Αλεξανδρούπολης κατήγγειλε πρόσφατα ότι η χωροθέτηση του Φράχτη στο σημείο «Μελισσοκομείο» παρεμποδίζει τη λειτουργία της αντιπλημμυρικής προστασίας της συγκεκριμένης περιοχής. Σε δεύτερη ανάρτηση στα Facebook, τα μέλη του Συλλόγου αναφέρουν: «Επειδή διαπιστώνουμε ότι δεν συγκινείται κανένας και ότι το έργο του κλεισίματος της ιρλανδικής διάβασης συνεχίζεται δηλώνουμε ότι δίνουμε προθεσμία μέχρι αύριο Δευτέρα να έρθουν οι υπεύθυνοι που λαμβάνουν της αποφάσεις για τον τρόπο κατασκευής του φράκτη και να βρούμε λύση κοινής αποδοχής για το συγκεκριμένο σημείο!

Σε διαφορετική περίπτωση θα καλέσουμε τον αγροτικό κόσμο και τους κατοίκους της περιοχής να πάμε στην περιοχή και να σταματήσουμε από μόνοι μας την διαδικασία.

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ο φράκτης καιι η προστασία των συνόρων είναι οι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Νομό εάν δεν μπορούν να τους βοηθήσουν ας σταματήσουν να τους βάζουν εμπόδια!».

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 20/9/2021}