Ο Εβρίτης Θανάσης Φελλάς κατέκτησε την 1η θέση στους Περιφερειακούς Αγώνες Άρσης Βαρών!

Ο Αλεξανδρουπολίτης Θανάσης Φελλάς, θριάμβευσε στους Περιφερειακούς Αγώνες Άρσης Βαρών οι οποίοι διεξήχθησαν εχτές, ημέρα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη! Οι περιφερειακοί αγώνες γίνονται κάθε χρόνο και φέτος ο Θανάσης αντιπροσώπευε το γυμναστήριο του, το “Underdog Fitness Box” που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη!

Ο προπονητής και αθλητής άρσης βαρών αλλά και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “Underdog Fitness Box”, κατέλαβε την πρώτη θέση  στην κατηγορία των 89 κιλών, με 110 κιλά αρασέ και 140 επολέ ζετέ! Γενικο σύνολο 250 κιλά.

Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με το Θανάση και ο ίδιος τόνισε πως “Μετά από σκληρή και δύσκολη προπόνηση και προετοιμασία, πέτυχα τον στόχο μου, που ήταν η πρώτη θέση. Επόμενος στόχος είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση στους τελικούς αγώνες Ελλάδος, της άρσης βαρών”.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Θανάσης έχει κατακήσει μια σπουδαία διάκριση καθώς και το 2019 είχε καταλάβει την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα CROSSFIT 2019 που είχε γίνει στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ενώ συνέχισε τις επιτυχίες του και τον επόμενο χρόνο το 2020, όταν κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα CROSSFIT  2020 που είχε γίνει στην Χαλκίδα.

Δείτε εδώ βίντεο από τους αγώνες Άρσης Βαρών στη Θεσσαλονίκη:

{Πηγή δημοσίευσης:  http://www.e-evros.gr/, της Φ.Δούκογλου, 11/10/2021}