Η Αλεξανδρούπολη άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην αυλή του Νοσοκομείου στέλνοντας μήνυμα ελπίδας!

Μία συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή με ιδιαίτερο σθένος όλο αυτό το διάστημα, αφετέρου να σταλεί το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας σε όλους τους πολίτες ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Το παρών έδωσαν ο Μητροπολιτής της Αλεξανδρούπολης κ.κ Άνθιμος, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης αλλά και ο διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος.

Μάλιστα ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλης έκανε και μία παρομοίωση αναφέροντας όσο ψηλό είναι το δέντρο που θα φωτιστεί τόσο να είναι το κουράγιο, το σθένος και η επιμονή των νοσηλευτών, των νοσηλευτριών, των γιατρών, του προσωπικού αλλά και τόση να είναι η δυναμική της αγάπης για την ζωή.

Επίσης να αναφερθεί πως παρών ήταν και ο πρώτος ασθενής με κορονοϊό στην Αλεξανδρούπολη Κωνσταντίνος Κάλλιας, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο έδωσε την δική του μάχη με τον ιό στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του ΠΓΝΑ.

Με τις μελωδίες βιολιού και παιδικών φωνών από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν απόψε, γεμίζοντας τις ψυχές των κατοίκων φως και αισιοδοξία.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 6/12/2020}