Από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης θα σταλεί φέτος το μήνυμα των Χριστουγέννων!

Με σταγόνες αγάπης, αλληλεγγύης, και ελπίδας θα είναι στολισμένο φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Φέτος με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, ένα περήφανο φυσικό έλατο ύψους 5 μέτρων, που παραχώρησε ευγενώς το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, θα τοποθετηθεί μπροστά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης, αγάπης και υποστήριξης προς το υγειονομικό προσωπικό και τους ασθενείς που νοσηλεύονται, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου θα φωτίσουν μαζί το πρώτο δέντρο στο Δήμο μας, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00.

Με τις μελωδίες του βιολιού και παιδικών φωνών, θα μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, της Θράκης και όλης της Ελλάδας.

Γίνε και εσύ σταγόνα αγάπης, και στείλε online μήνυμα αισιοδοξίας κοινοποιώντας το άναμμα αυτού του ξεχωριστού δέντρου από τη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να φτάσει η αγάπη, η προσευχή μας και η συμπαράστασή μας σε όσους δίνουν αγώνα για τη ζωή!

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 3/12/2020}