Απίστευτο! Και δεύτερη επιδρομή στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΞ στο Δροσερό!

Αποτελείωσαν ότι άφησαν πίσω τους την προηγούμενη φορά…

Η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο σε ότι αφορά τα κακοποιά στοιχεία που έχουν εντρυφήσει στις παρυφές του οικισμού του Δροσερού τα τελευταία χρόνια και καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους για να αρπάξουν τα λιγοστά χρήσιμα υλικά και να τα πουλήσουν σε ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ!

Πριν λίγες μέρες (σχετικό ρεπορτάζ της thraki.com.gr) ως γνωστόν επέδραμαν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΞ που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Δροσερού όπου υπάρχουν και οι έξι γεωτρήσεις από τις οποίες υδροδοτείται ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της πόλης Ξάνθης και κατέστρεψαν τις τέσσερις από αυτές για να πάρουν ανταλλακτικά και αλλά ανακυκλώσιμα υλικα…

Σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα το πρωί πήγαν στο ίδιο χώρο και αποτελείωσαν ότι είχανε αφήσει “μισό” την προηγούμενη φορά καταφέρνοντας μεγάλες καταστροφές και στις άλλες δύο γεωτρήσεις από τις οποίες επίσης αφαίρεσαν ανταλλακτικά. Συγχρόνως κατέβασαν και τους υπόλοιπους μετασχηματιστές της ΔΕΗ.

Σημειωτέον ότι την προηγούμενη φορά πυροβόλησαν και κατέστρεψαν και την κάμερα που υπήρχε για να παρακολουθεί την κατάσταση στην εγκατάσταση. Έντονος προβληματισμός όχι μόνο στη διοίκηση της ΔΕΥΑΞ και τους εργαζόμενους αλλά και σε όλη την κοινωνία της Ξάνθης γιατί φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι κακοποιοί δεν διστάζουν να επαναλάβουν τα “εγκλήματα” τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αγνοώντας και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όχι μόνο την αγανάκτηση του κόσμου αλλά και τους νόμους και τους θεσμούς της πολιτείας (αστυνομία δικαιοσύνη κλπ) Επιτέλους θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.. Ακούει κανείς?

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.thraki.com.gr/, 16/3/2021}