Στη διάθεση των Αστυνομικών που επιχειρούν στα σύνορα τα Ιαματικά Λουτρά της Τραϊανούπολης

Κατόπιν πρότασης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ, το ξενοδοχείο στα Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης τέθηκε στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να φιλοξενήσει αστυνομικούς που επιχειρούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Οι απαραίτητες εργασίες πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ώστε να εξασφαλιστεί η αξιοπρεπής και ασφαλής διαμονή των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που φιλοξενούνται στην περιοχή μας.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της ΤΙΕΔΑ έχει στόχο να καλύψει μέρος από τις ανάγκες που προκύπτουν από την άφιξη νέων στελεχών της αστυνομίας, που καταφθάνουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να συνδράμουν στην ενίσχυση της περιφρούρησης σε όλο το μήκος της γραμμής των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Σημειώνεται ότι το πλωτό ξενοδοχείο που είχε δέσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για τη φιλοξενία των αστυνομικών αποχώρησε, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «R» το υπάρχουν δυναμικό κλινών δεν είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας καθώς μεταξύ άλλων υπάρχουν και παλαιότερες κρατήσεις ξενοδοχείων που πρέπει να ικανοποιηθούν.

{Πηγή δημοσίευσης: https://reportal.gr/, 08/03/2020}