Ο Αλεξανδρουπολίτης μαθητής που αρίστευσε στις Πανελλήνιες μιλάει στο e-evros.gr

Η πόλη της Αλεξανδρούπολης θριάμβευσε μέσα από την “πρωτιά” του Ανδρέα Μαυρίδη!

Το e-evros.gr με το χαρακτηριστικό της πρωτοπορίας συνάντησε τον πρώτο των πρώτων από τις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις 2020 στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης για να μάθει από πρώτη ματιά τα συναισθήματα του και να μας μεταφέρει την “πραγματικότητα”που επικρατούσε στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Ανδρέας αναδείχθηκε πρώτος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση Πανελλαδικά στον κλάδο Οικονομίας και Πληροφορικής.

Ο Ανδρέας Μαυρίδης, απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς συγκέντρωσε 19.525 μόρια. Πλέον ξεκουράζεται και αποβάλλει την πίεση της δύσκολης χρονιάς, στόχος του είναι η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων του Οικονομικού τμήματος.

Ο ίδιος εξέφρασε πως αξιοποίησε τις παραπάνω ημέρες χωρίς να είναι ανοιχτά τα σχολεία προς όφελός του, δεν τον κατέβαλλε ούτε στιγμή το άγχος, αντίθετα είχε συνέχεια έναν στόχο στο μυαλό του και με καλό ύπνο πέτυχε το όνειρο του! 

Το μυστικό του για την επιτυχία όπως μας αναφέρει είναι ο καλός ο ύπνος! Επιπλέον δίνει κουράγιο στα παιδιά που είτε δεν πέτυχαν τον στόχο τους ή στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις του χρόνου να συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο.

Δείτε το βίντεο απο την συνέντευξη του e-evros.gr με τον Ανδρέα!

{Πηγή δημοσίευσης: https://www.e-evros.gr/, 15/7/2020}